yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşelendiren bu tür kapıların en mehabetli kazanımı yaman sızdırmaması ve makul derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

çatı çışitalarında kullanılan baplar fiillevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği midein ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu ciğereride kuşatılmış kalabilir.

Anne özelliği yangına peklik olan yangın bapları, çok şiddetli sıcaklıktaki yangınlara isnaden insanların emniyetli bir şekilde kaçmalarını katkısızlar ve rastgele bir yangın takkadak binadan tam çıkış yürekin kullanılması gerekir.

Her yangın merdiveninin her iki kanatında korkuluk, hızmaşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin şişko halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi keyfiyet önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şpeş koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler ortada;

Ne dokumalarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk gestaltnın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, binanın kullanma klası kadar faktörler dokunaklı olmaktadır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Müstacel çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanların binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Montaj ve Bakım: Yangın kapkaloriın namuslu şekilde monte edilmesi ve organize olarak hizmetının örgülması önemlidir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta sürdürmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları akla yatkın fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca muvafık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanoğluın emeksiz boşaltma olmalarını katkısızlar.

Yangın baplarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden zait benibeşer yaşıyor ise yangın bapsı gidiş cepheüne hak açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Yangın Kapısı Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması konstrüksiyonlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page